Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мерси колега ам като загрее непражи така и докато загрее прекасва леко някаде от 2 до 3 оборота
    2.0 T.S. 97г.

Comment

• Да попитам има ли някои колега от София свободен утре по обяд да ме посреше на летището?Бях се разбрал с колегата Бонев но му изкочи ангажимент в работата.Не познавам града и бакшишите ме разкарват по час и кусур до автогарата.Плащам и почерпвам.
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Ако кацаше на летище Варна за мен щеше да е чест и удоволствие да те откарам не само до автогарата но и до Попово , ама София
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• И ще6е да се прибереш понеделник по обяд!Панаир има тая седмица в Попово!Смятаи.Ледени бири и дебели мезета.
          Last edited by 164 td; d.m.y г., 15:38. Основание: латиница
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Ам ши мъ развалити вий мени , ши ма пропийти VLADius ми говори тука за идни бири сега и ти - а па аз не пием бре ора . Една бира до половината и останаллото изветря .
            Ама иначе мога да помагам за изяждането - за мене пържола с гарнитура шишчета
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Аз съм на изпит утре сутрин... от 8. След това нямам ангажименти и мога да те взема.Само дето не знам кога ще ми свърши изпита.Ако се паднат кофти задачи ще свърши много бързо.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Ам ши мъ развалити вий мени , ши ма пропийти VLADius ми говори тука за идни бири сега и ти - а па аз не пием бре ора . Една бира до половината и останаллото изветря .
                Ама иначе мога да помагам за изяждането - за мене пържола с гарнитура шишчета
                Sunny, ша са научиш бе брат. Само немаа се плашиш. Кат дода у Варна ша та тренирвам - ща подържа без водичка има нема 24 часа на жегичка, само на солена цацка и сухи бисквитки и после ти подавам в ръчичка 2-литрово тубенце премръзнало Шумянско - мислим дека че се получи подналягане даже. А иначе с тоя панаир фнимавай мноо к колегата 164td. Мноо лош човек ми се види - иска ти наруши холестеролните нива с разни силно омазнени, тлъсти и нездравословни мезелъци. Мноо лош човек. Радвам се, че Боби (след кат си земе СъпроМАЦА) ще го придружи. Като конвой един вид - да не напраи поразии мноо из София.
                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Ми освен да ти пожелаем успех утре на изпита и да не се падат кофти задачи за да не се явяваш наесен пак

Първоначално публикувано от VLADius
                  Sunny, ша са научиш бе брат. Само немаа се плашиш. Кат дода у Варна ша та тренирвам - ща подържа без водичка има нема 24 часа на жегичка, само на солена цацка и сухи бисквитки и после ти подавам в ръчичка 2-литрово тубенце премръзнало Шумянско - мислим дека че се получи подналягане даже. А иначе с тоя панаир фнимавай мноо к колегата 164td. Мноо лош човек ми се види - иска ти наруши холестеролните нива с разни силно омазнени, тлъсти и нездравословни мезелъци. Мноо лош човек. Радвам се, че Боби (след кат си земе СъпроМАЦА) ще го придружи. Като конвой един вид - да не напраи поразии мноо из София.
                  Аааа нема се пуашиш батка аз съм си приготвил една гооооляма курбанджийска лъжица с дупки фи8 да не задържа дреболия и чорбалак
                  Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:39.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                    Аз съм на изпит утре сутрин... от 8. След това нямам ангажименти и мога да те взема.Само дето не знам кога ще ми свърши изпита.Ако се паднат кофти задачи ще свърши много бързо.
                    Боби, а ти нема да се отказваш! Изпит не се взима - той се дава. Ако всички се откажат, па ти да речем останеш - даскала (дали не се казва Иван) може да реши да те пусне кат за куража и за стоенето. Не че ми се е налагало, ма имах колеги дет така си взеха по некой друг изпит. УСПЕХ.

Comment

• Е... то ми се падна лесен вариант,ама глупавото си е глупаво.
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Искам да изкажа сърдени благодарности на колегата Боби за дето си остави работата днес и доиде да ме прибира от летището!Още веднъж благодаря.Обещавам да се реванширам подобава6то!

Comment

• А добре дошъл в България

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Аааа нема се пуашиш батка аз съм си приготвил една гооооляма курбанджийска лъжица с дупки фи8 да не задържа дреболия и чорбалак
                            АГХГАХГАХГАХГАХГАХГАХГАХГАААААААА
                            И язе съм простак, ма и ти си от наште.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                              Е... то ми се падна лесен вариант,ама глупавото си е глупаво.
                              Бобка, сори бате - наесен с песен. Нема да се стрескаш. Поне добре си се справил с 164тд, щом не са писали у вестниците за крупни производствени аварии и масови самоубийства на религиозни секти.

Comment

• Абе аз да взема да питам .
                                С какво да си промия разширителното казанче за антифриза което си вземах днес от една морга , че вътре е голяма мизерия

Набарах тука на 80м от Варна в Нови Пазар два броя 164-ки . Едната е суперка , другата не е и си имат почти всичко без хидравличните рейки . По старата само това и е взето иначе дори и пали и вътрешните и дръжки дори си седят - ама то след като аз си намерих сега навсякъде ще има вече .
                                Ама нали съм си тиква слъунчасала забравих да взема телефон .

Едит : Бензинови са и двете

Comment

Working...
                                X